Home » Blog 2021

17 januari 2020

Hier zijn je mijn allereerste en twee laatste schilderijen. Psychoanalyse heeft me duidelijk meer ruimte gegeven om mijn gevoelens te onderzoeken, om het donker en onbekende te verkennen en ook de liefde en het gemak. Er is ook iets verloren gegaan. 

15 januari 2020

Ik voel me tevreden en dankbaar. Ik ben blij met dit schilderij omdat het goed weergeeft dat ik me samen en geborgen voel. Ik ging er even mee op de foto omdat je dan beter kunt zien hoe groot het is:)

3 januari 2021

De laatste dag van de Kerstvakantie al weer. Toch wel jammer. Hoewel het ook fijn is om mijn collega's weer te spreken en te horen hoe het de cliënten is vergaan die met covid besmet zijn geraakt. Wat ik altijd zo fijn vind aan de Kerstvakantie is dat er zoveel ongeplande tijd inzit. Tijd die ik zelf kan indelen. Wil ik schilderen, lezen, schrijven of gewoon uit het raam staren? Om diep in een schilderij te duiken helpt het als mijn hoofd en agenda leeg zijn. Niet een dagje waarin ook heel veel andere dingen gepland staan, maar meerdere dagen, waarin alleen schilderen op het programma staat. Ik heb dat eigenlijk alleen in de vakanties. Daarom geniet ik er ook zo van denk ik! Morgen weer aan de slag. 

Bescherming.  Acryl op canvas, 130 x 160 cm