Op 24 en 25 november kun je vanaf 12.00 uur tot 19.00 uur op de expositie Blaricumse Kunst Raakt Je kadootjes uitzoeken voor sinterklaas en kerst! Noolseweg 2, in Blaricum.

 

Paul en ik doen allebei mee, dus wees welkom!

Vanaf 10 juli 2019 hangen mijn schilderijen weer bij Arti Hair in Huizen!

Op 4 augustus 2018 deed ik mee met de Colorfield Performance in Sloten Friesland. Meer dan 400 kunstenaars schilderen een doek van 120 x 120 cm. Samen vormen deze doeken een groot kunstwerk. Mijn schilderij is nog tot 1 oktober 2018 te zien in Sloten Friesland. Verkoop via Dirk Hakze, ter plekke.

Vanaf half februari tot mei 2018 waren mijn schilderijen weer te zien bij Artihair in Huizen! Dank voor de vele mooie reacties!

Atelierroute Blaricum 2017

Het weekend van 30 sept en 1 okt 2017 vond de atelierroute plaats in Blaricum. Voor Jetpaintingaway was het dit jaar een ongekend succes! Er zijn tussen de 500 en 700 mensen langs geweest. Wat een drukte! Met dank aan Leonie van Midden waren er allerlei lekkere hapjes en een heerlijke taart met een schilderij er op geprint! Samen met Saskia Schurman (Eigenwijze Saskia), Petra Vleugel en Paul de Kruif hebben we iedereen een bijzondere ervaring kunnen bieden. Het atelier zag er prachtig uit, de gasten werden hartelijk ontvangen en er werden schilderijen bekeken en gekocht. Er werd natuurlijk ook geschilderd. Vooral door de kinderen die meekwamen met vriendinnen. Dit nodigde heel wat mensen uit om zich in te schrijven voor workshops.

Opening tijdelijk atelier.

Met dit dreamteam hebben we de opening van mijn atelier voorbereid. 30 september 2017, van 12.00 tot 14.00 uur. Kom langs om te kijken naar deze bijzondere en historische plek, naar mijn schilderijen en hef het glas met mij!

 

Ook dit jaar doe ik weer mee met de atelierroute. Dit keer in mijn nieuwe, tijdelijke atelier op Huizerweg 13 te Blaricum.

Ben je nieuwsgierig? Ik zou het ontzettend leuk vinden als je komt!

Op onderstaande website vind je meer informatie over de atelierroute.

 

De expositie bij Arti Hair  is inmiddels beëindigd.

 

Ik kom al jaren bij Arti Hair in Huizen om mijn haar te knippen. Eigenaar Roland doet de naam van zijn zaak eer aan door altijd kunst aan de muur te hebben. Laatst vroeg ik hem of ik mijn schilderijen een keer bij hem mocht ophangen. Na het zien van mijn werk was hij meteen enthousiast; "Ze stralen een sfeer uit die goed past bij de feestdagen"! En dus zijn ze te zien tot februari 2017.

 

Ga je naar de kapper, kun je ondertussen mijn schilderijen bewonderen! 

 

 

 

 September 2016

Op 24 en 25 september 2016 werd weer de atelierroute in Blaricum gehouden. Dit jaar deed ik voor het eerst mee. Het was een super leuke ervaring. Er zijn veel mensen langs geweest. Ik heb leuke mensen ontmoet, mooie gesprekken gevoerd en ook nog een aantal schilderijen verkocht! Trots! Mijn schilderijen blijven voorlopig nog even hangen. Mocht je een schilderij in het echt willen zijn; stuur me dan even een bericht (homepage).