Home » Exposities

Opening tijdelijk atelier.

Met dit dreamteam hebben we de opening van mijn atelier voorbereid. 30 september 2017, van 12.00 tot 14.00 uur. Kom langs om te kijken naar deze bijzondere en historische plek, naar mijn schilderijen en hef het glas met mij!

dreamteam-1.jpg

Ook dit jaar doe ik weer mee met de atelierroute. Dit keer in mijn nieuwe, tijdelijke atelier op Huizerweg 13 te Blaricum.

Ben je nieuwsgierig? Ik zou het ontzettend leuk vinden als je komt!

Op onderstaande website vind je meer informatie over de atelierroute.

IMG_38681.jpg
IMG_3867.jpg

 

De expositie bij Arti Hair  is inmiddels beëindigd.

 

Ik kom al jaren bij Arti Hair in Huizen om mijn haar te knippen. Eigenaar Roland doet de naam van zijn zaak eer aan door altijd kunst aan de muur te hebben. Laatst vroeg ik hem of ik mijn schilderijen een keer bij hem mocht ophangen. Na het zien van mijn werk was hij meteen enthousiast; "Ze stralen een sfeer uit die goed past bij de feestdagen"! En dus zijn ze te zien tot februari 2017.

 

Ga je naar de kapper, kun je ondertussen mijn schilderijen bewonderen! 

 

 

 

 September 2016

Op 24 en 25 september 2016 werd weer de atelierroute in Blaricum gehouden. Dit jaar deed ik voor het eerst mee. Het was een super leuke ervaring. Er zijn veel mensen langs geweest. Ik heb leuke mensen ontmoet, mooie gesprekken gevoerd en ook nog een aantal schilderijen verkocht! Trots! Mijn schilderijen blijven voorlopig nog even hangen. Mocht je een schilderij in het echt willen zijn; stuur me dan even een bericht (homepage).

artihair.jpg
IMG_38591.jpg
IMG_3471.jpg