Home » Exposities

Heb je de kans gemist om mijn atelier te bezichten tijdens de atelierroute Blaricum? Nieuwe kansen! Op 4 en 5 november doe ik mee met het landelijk atelierweekend.

Dit betekent dat mijn atelier op die dagen open is van 11.00 tot 17.00 uur.

Je kunt komen kijken, maar ook komen schilderen. Tegen materiaal kosten kun je een doek pakken en er bij komen zitten. Je bent van harte welkom!

 

Marja Ormeling heeft sinds 1 oktober ook een atelier in de Bolland studio's. Dus ook haar atelier is dit weekend geopend. Kun je twee kunstenaars in een keer bezoeken!

 

 

2017-AW-poster.jpg

Atelierroute Blaricum 2017

Het weekend van 30 sept en 1 okt 2017 vond de atelierroute plaats in Blaricum. Voor Jetpaintingaway was het dit jaar een ongekend succes! Er zijn tussen de 500 en 700 mensen langs geweest. Wat een drukte! Met dank aan Leonie van Midden waren er allerlei lekkere hapjes en een heerlijke taart met een schilderij er op geprint! Samen met Saskia Schurman (Eigenwijze Saskia), Petra Vleugel en Paul de Kruif hebben we iedereen een bijzondere ervaring kunnen bieden. Het atelier zag er prachtig uit, de gasten werden hartelijk ontvangen en er werden schilderijen bekeken en gekocht. Er werd natuurlijk ook geschilderd. Vooral door de kinderen die meekwamen met vriendinnen. Dit nodigde heel wat mensen uit om zich in te schrijven voor workshops.

atelierroute2017taartaansnijden.jpg
Atelierroute2017taart.jpg

Opening tijdelijk atelier.

Met dit dreamteam hebben we de opening van mijn atelier voorbereid. 30 september 2017, van 12.00 tot 14.00 uur. Kom langs om te kijken naar deze bijzondere en historische plek, naar mijn schilderijen en hef het glas met mij!

atelierroute2017schilderenkk.jpg
dreamteam-1.jpg

 

Ook dit jaar doe ik weer mee met de atelierroute. Dit keer in mijn nieuwe, tijdelijke atelier op Huizerweg 13 te Blaricum.

Ben je nieuwsgierig? Ik zou het ontzettend leuk vinden als je komt!

Op onderstaande website vind je meer informatie over de atelierroute.

IMG_38681.jpg
IMG_3867.jpg

 

De expositie bij Arti Hair  is inmiddels beëindigd.

 

Ik kom al jaren bij Arti Hair in Huizen om mijn haar te knippen. Eigenaar Roland doet de naam van zijn zaak eer aan door altijd kunst aan de muur te hebben. Laatst vroeg ik hem of ik mijn schilderijen een keer bij hem mocht ophangen. Na het zien van mijn werk was hij meteen enthousiast; "Ze stralen een sfeer uit die goed past bij de feestdagen"! En dus zijn ze te zien tot februari 2017.

 

Ga je naar de kapper, kun je ondertussen mijn schilderijen bewonderen! 

 

 

 

 September 2016

Op 24 en 25 september 2016 werd weer de atelierroute in Blaricum gehouden. Dit jaar deed ik voor het eerst mee. Het was een super leuke ervaring. Er zijn veel mensen langs geweest. Ik heb leuke mensen ontmoet, mooie gesprekken gevoerd en ook nog een aantal schilderijen verkocht! Trots! Mijn schilderijen blijven voorlopig nog even hangen. Mocht je een schilderij in het echt willen zijn; stuur me dan even een bericht (homepage).

artihair.jpg
IMG_38591.jpg
IMG_3471.jpg