Home » Info workshops

VERHAAL

Ik schilder om mijn verhaal te vertellen. Ik ben op zoek naar gevoelens van omhulling, integratie van gevoelens of hoop. Dit is mijn proces. Jij hebt vast je eigen verhaal. Ik kan je technieken aanreiken om je eigen verhaal te vertellen. Je kunt gebruik maken van mijn professionele materialen en van mijn atelier. Workshops gaan door bij minimaal drie deelnemers. Aanbetaling is gewenst.

Dromenvanger

€ 80,00

Dromenvanger

€ 80,00

Maak kennis met het werken met gemengde technieken (mixed media). In deze workshop leer je kleurrijke lagen op te bouwen. Spelen met verf, modelingpasta en sjablonen, inkt, gelmedium, glitters en posca stiften. We werken aan een achtergrond, waarna we deze gebruiken om de Dromenvanger te laten ontstaan. Een intuitief en speels proces waarin je uitgedaagd wordt om je intuitie te gebruiken, je eigen stem te laten horen in kleur en symbool gebruik. Hoe ziet jouw Dromenvanger er uit?


Deze workshop wordt op 10 november 2018 gegeven bij Volksuniversiteit het Gooi, in het Brinkhuis in Laren.
Aanmelden kan alleen via de Volksuniversiteit, via deze link: https://www.volksuniversiteithetgooi.nl/index.php?option=com_hikashop&ctrl=product&task=show&cid=712&name=dromenvanger-schilderen

Heb je altijd al eens kennis willen maken met olieverf?


Olieverf is anders dan acrylverf; doordat het langer nat blijft kun je kleuren prachtig mengen. Ook kun je dikke lagen opbrengen, bijvoorbeeld met een paletmes.

 
In deze dagworkshop (van 10.00 uur tot 16.00 uur) gaan we het volgende doen:
- uitleg over olieverf
- uitleg over het mengen van kleuren
- het maken van een schets op doek met houtskool adhv een foto
- zelf je kleuren mengen
- schilderen met olieverfof

De workshop is inclusief lunch en wordt gehouden op 17 november 2018 bij Art Supplies het Gooi. Aanmelden kan via het volgende telefoonnummer: 035 - 63 16 103 of via info@artsuplieshetgooi.nl

 

Deze workshop is een ontdekkingstocht naar jouw eigenheid. Hoe ziet jouw handschrift er uit? Welke bewegingen wil je van nature maken? Welke structuren worden zichtbaar als je schildert met je niet dominante hand of met je ogen dicht?

We werken op papier, en op meerdere schilderijen tegelijk. Zo kun je in de flow blijven en je onbewuste aanspreken. Geen druk om met een mooi schilderij naar huis te gaan. Dit is ruimte voor jou om te experimenteren, te ontdekken.

We beginnen met oostindische inkt en potlood, dan werken we verder met verf en inkt. Op 300 grams papier.

Geen garanties over het resultaat maar wel garanties over een mooie dag waarin jij hebt ontdekt wat er in je leeft, waar je natuurlijke voorkeuren liggen.

De workshop wordt gegeven op:

17 februari 2018

Huizerweg 13, Blaricum

De workshop is inclusief materiaal en lunch.