Home » Info workshops

VERHAAL

Ik schilder om mijn verhaal te vertellen. Ik ben op zoek naar gevoelens van omhulling, integratie van gevoelens of hoop. Dit is mijn proces. Jij hebt vast je eigen verhaal. Ik kan je technieken aanreiken om je eigen verhaal te vertellen. Je kunt gebruik maken van mijn professionele materialen en van mijn atelier. Workshops gaan door bij minimaal drie deelnemers. Aanbetaling is gewenst.

Deze workshop wordt 2 februari 2019 gegeven in de Kunststudio, Singel 17i in Blaricum. Van 11.00 tot 16.00 uur.

De workshop is inclusief lunch en materiaal.

ACTIE: Vanwege de holiday spirit krijg je dit keer je artjournal gratis!

Tijden de feestdagen kan ik me wel eens verdrietig en alleen voelen, ook al ben ik omringd door degene waar ik het meest van houd. Het helpt dan om een momentje voor mezelf te zoeken en te schilderen in mijn artjournal. Gun jij jezelf ook zo'n thuiskom moment? Maak een plek voor jezelf!

Een art journal is een visueel dagboek waar in jij iets van jezelf weergeeft met behulp van gemengde technieken. Het is echt alleen voor jou. Dit geeft veel vrijheid om te spelen en te experimenteren. Je slaat de pagina om en je kunt een nieuwe pagina maken.

Als je voor jezelf tijd wilt maken en houdt van spelen en kliederen en doodelen, en je wilt iets weergeven over wat voor jou belangrijk is (dromen, herinneren, verbeelden) dan is dit een perfecte workshop voor jou.

Na deze workshop heb je een begin gemaakt met je boek en heb je genoeg ideeen opgedaan om verder te gaan! Je kunt natuurlijk ook een verdiepingsworkshop volgen!

In deze workshop gaan we aan de hand van de volgende technieken een aantal pagina's in je boek maken:

- achtergonden maken

- gebruik van stempels en sjablonen

- tekenen en verven

- doodeling

En wil je vaker samen met anderen in je art journal werken? Kom dan op woensdag of donderdagavond naar het inloop atelier van de Kunststudio!

Het inloop atelier begint 10 januari en is daarna elke donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de Kunststudio, Singel 17i, in Blaricum. Je mag per keer betalen, maar je kunt ook een strippenkaart kopen voor 5 of 10 keer.

Het inloop atelier is voor iedereen die gezellig wil komen schilderen aan zijn of haar eigen werk of voor wie aan zijn of haar art journal wil komen werken.

Schuif gezellig aan!

Waar kun je op rekenen:

- Koffie of thee

- Gebruik van sjablonen, stempels, boeken voor collage, lijm.

- in overleg kunnen soms materialen uit het atelier gebruikt worden

 

Wat moet je zelf meenemen:

- je eigen artjournal of je doek waar je op wilt werken

- je eigen verf, stiften etc dat je nodig hebt

-

 

Dromenvanger

€ 80,00

Dromenvanger

€ 80,00

Wegen succes blijft hij nog even!

Maak kennis met het werken met gemengde technieken (mixed media). In deze workshop leer je kleurrijke lagen op te bouwen. Spelen met verf, modelingpasta en sjablonen, inkt, gelmedium, glitters en posca stiften. We werken aan een achtergrond, waarna we deze gebruiken om de Dromenvanger te laten ontstaan. Een intuïtief en speels proces waarin je uitgedaagd wordt om je intuïtie te gebruiken, je eigen stem te laten horen in kleur en symbool gebruik. Hoe ziet jouw Dromenvanger er uit?


Deze workshop wordt op 9 februari 2019 in de Kunststudio, Singel 17i, in Blaricum. Van 10.00 tot 16.00 uur. De workshop is inclusief materiaal en lunch

Schrijf de datum vast in je agenda!

Heb je altijd al eens kennis willen maken met olieverf?


Olieverf is anders dan acrylverf; doordat het langer nat blijft kun je kleuren prachtig mengen. Ook kun je dikke lagen opbrengen, bijvoorbeeld met een paletmes.

 
In deze dagworkshop (van 10.00 uur tot 16.00 uur) gaan we het volgende doen:
- uitleg over olieverf
- uitleg over het mengen van kleuren
- het maken van een schets op doek met houtskool adhv een foto
- zelf je kleuren mengen
- schilderen met olieverfof

De workshop is inclusief lunch en wordt gehouden op 17 november 2018 bij Art Supplies het Gooi. Aanmelden kan via het volgende telefoonnummer: 035 - 63 16 103 of via info@artsuplieshetgooi.nl

 

Deze workshop is een ontdekkingstocht naar jouw eigenheid. Hoe ziet jouw handschrift er uit? Welke bewegingen wil je van nature maken? Welke structuren worden zichtbaar als je schildert met je niet dominante hand of met je ogen dicht?

We werken op papier, en op meerdere schilderijen tegelijk. Zo kun je in de flow blijven en je onbewuste aanspreken. Geen druk om met een mooi schilderij naar huis te gaan. Dit is ruimte voor jou om te experimenteren, te ontdekken.

We beginnen met oostindische inkt en potlood, dan werken we verder met verf en inkt. Op 300 grams papier.

Geen garanties over het resultaat maar wel garanties over een mooie dag waarin jij hebt ontdekt wat er in je leeft, waar je natuurlijke voorkeuren liggen.

De workshop wordt gegeven op:

17 februari 2018

Huizerweg 13, Blaricum

De workshop is inclusief materiaal en lunch.