De Kunststudio is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes!

We hebben op onze prachtige locatie verschillende ruimtes tot onze beschikking, die geschikt zijn voor lezingen, workshops en catering.

Neem vrijblijvend contact met ons op als je met een team sportief of creatief bezig wilt zijn, of een creatieve omgeving zoekt voor een vergadering.

Wij kunnen volledige catering verzorgen!

In februari 2020 mochten wij de landelijke meetingdag voor www.sgoolfotografie verzorgen. Een heerlijke dag met 2 sprekers, een creatieve en een actieve workshop, een uitgebreide lunch en een stampottenbuffet.

Sgoolfotografie.nl Wat hebben jullie ons super gastvrij en warm ontvangen! Een fijne mix van samen leren-activiteit-ontspanning. Het eten, verzorgd door Floris en Trefsoep was echt heerlijk en ook heel goed verzorgd! Heel veel dank voor jullie werk! De leuke reacties vanuit onze teamleden blijven binnen komen! Echt een topdag dus!

Op 23 september 2020 hebben wij een super leuk teamuitje morgen organiseren voor het zorg personeel van de Oude Pastorie. We hebben er een gezellige sportieve en creatieve middag van gemaakt. Als kers op de taart kwam de foodtruck langs om gezellig samen nog een hapje te eten!

 

Contact: Mariette Bruinsma, schrijfmariette@yahoo.com of 06 38434709