Home » Samen schilderen

WORKSHOPS MIXED MEDIA

Laat je verwennen en inspireren!

 

MIXED MEDIA of OLIEVERF

Mixed media staat voor het gebruik van gemengde technieken door en over elkaar heen. Hierdoor ontstaan mooie texturen en onverwachte effecten. We gebruiken verf, inkt, structuurpasta, sjablonen en speciale stiften. Ook voor het opbrengen van de verf gebruiken we verschillende technieken.

Of wil je kennismaken met olieverf? Nu ook een beginnersworkshop mengen en verfen met olieverf!

 

GEEN ERVARING NODIG

Ik leer je de stappen waarin het schilderij wordt opgebouwd. Na het maken van een spannende achtergrond brengen we vormen in.

De dromenvanger is populair, maar het kan iedere vorm zijn die jij mooi vind.

 

PERSOONLIJKE AANDACHT

In mijn werk als gedragskundige heb ik veel ervaring opgedaan in coaching en begeleiding. Ik vind het belangrijk dat deelnemers zich veilig voelen en gezien weten, zodat creativiteit kan stromen.

 

SAMEN SCHILDEREN

Kom alleen of samen met je vriendin(nen). Of wat dacht je van een gezellige dag met je collega's? De groep kan maximaal 6-8 personen groot zijn.

 

DATA EN PRIJZEN

De data en prijzen voor deze workshops vind je op deze site: www.jetpaintingaway.nl/info workshops

Testimonial 

"Ik wist het echt niet, ik wist alleen dat ik bij Mariette een middag zou gaan schilderen en dat ik 'wat' mee naar huis hoopte te nemen.

Ja, overweldigend, dat was het, toen ik de tafel met materialen zag! En tegelijkertijd zag ik mijn lievelingskleuren al staan, als ik daar nou eens mee begon?  En zo geschiedde, kleuren kiezen, proberen, smeren, lijnen, rondjes, sjablonen... het paste allemaal. Ik zag, maar voelde ook echt, dat het mijn schilderij werd. Mijn kleuren, mijn geklieder... Of nee, wacht eens even, ik zie waarachtig een Koninklijke Eend tevoorschijn komen vanuit mijn werk. He, dat is grappig, die kan wel wat accenten gebruiken.

Mariette liet mij heerlijk mijn eigen gang gaan, en liet af en toe een tipje vallen en vaak een aanmoediging. Dat schept vertrouwen en een veilige omgeving, en dat is nodig als je nog amper iets anders dan een muur geschilderd hebt in je leven. En dat ik dan niets met eenden heb, tja, dat is dan zo. Ik kan er wel eentje (!) intuïtief  te voor schijn 'toveren'... euh... schilderen!"

Saskia Schurman